close

Olet mahdollisesti väärällä OBO-Bettermannin Internet-sivustolla. Voit siirtyä seuraaviin maavaihtoehtoihin:

Uutuudet
16. September 2019

OBO Bettermann on ottamassa haltuunsa vuodesta 2020 alkaen REHAUn Cable Management liiketoiminnot

OBO Bettermann on ottamassa haltuunsa vuodesta 2020 alkaen REHAUn Cable Management liiketoiminnot

MENDEN. REHAU AG + Co. ja OBO Bettermann Holding GmbH & Co. KG haluavat yhdessä ilmoittaa teille, että kilpailuviranomaisten hyväksynnästä riippuen OBO Bettermann ostaa REHAUn Cable Management liiketoiminnot.

Riippumaton perheyritys REHAU on päättänyt Building Solutions divisioonassaan strategisista uudelleenjärjestelyistä. REHAU tulee vastedes keskittymään aladivisioonien Building Technologies ja Water and Telecommunications toimintoihin.

OBO Bettermannille johtavana rakennusten ja laitosten sähkötekniikan asennusjärjestelmien valmistajana Cable Management toimialan ja siihen kuuluvien tuotantolaitosten ostaminen merkitsee tärkeimmän tuotekokonaisuuden, johtokanavajärjestelmien kestävää kansainvälistä laajentamista ja kehittämistä.

Tässä kaupassa molemmilla yrityksillä on yhteinen päämäärä keskittyä ydintuotevalikoimiinsa ja edistää kasvuaan.

"On suunniteltu, että REHAU jatkaa vuodenvaihteeseen 2019 asti liiketoimiaan nykyisellä tavalla. Vuoden 2020 alussa OBO Bettermann ottaa hoitaakseen muovikanavavalikoiman markkinoinnin merkillä "REHAU - Cable Management by OBO". Tavoitteena on suorittaa tuotevalikoiman siirto ja kehittäminen saumattomasti", kertoo OBO Bettermannin Holding GmbH & Co. KG Michael Büenfeld.

Kilpailuviraston päätöksen jälkeen tiedotamme tästä hankkeesta tarkemmin.

Tietoa REHAU AG + Co. yrityksestä
REHAU-ryhmä on polymeerien asiantuntija, jonka vuosiliikevaihto on 3,5 miljardia euroa. Perheomistuksessa oleva riippumaton ja vakavarainen yritys. Yrityksellä on 20 000 työntekijä maailmanlaajuisesti 170 toimipaikassa. Euroopassa REHAUlla on noin 12 000 työntekijää, joista 8000 Saksassa. REHAU toimittaa ratkaisuja rakennusalalle, autoteollisuudelle ja teollisuudelle. Jo yli 70 vuoden ajan REHAU on kehittänyt muovituotteita siten, että ne ovat kevyempiä, mukavampia, turvallisempia ja tehokkaampia. Se toimittaa innovatiivisia tuotteita kaikkiin maailman maihin.

Tietoa OBO Bettermann Groupista
OBO Bettermannilla on maailmanlaajuisesti 40 tytäryritystä yli 60 maassa. OBOn sähköinfrastruktuurin tuotevalikoimissa on 30 000 tuotetta, joita käytetään liitäntä- ja kiinnitysjärjestelmissä, ylijännite- ja salamasuojauksessa, kaapeliteissä, palosuojauksessa, johtokanavissa, kojeasennuksissa ja lattia-asennuksissa.

Yritys työllistää maailmanlaajuisesti 4000 työtekijää ja sen vuosiliikevaihto on yli 600 miljoonaa euroa. OBO Bettermannilla on omia tehtaita Saksassa, Unkarissa, Sveitsissä, USAssa, Iso-Britannissa, Etelä-Afrikassa, Intiassa ja Venäjällä.

  • 40 - Booklets 4457

    OBO Bettermann ostaa REHAUn Cable Management
    0,10 MB, PDF
    Lataus