close

Olet mahdollisesti väärällä OBO-Bettermannin Internet-sivustolla. Voit siirtyä seuraaviin maavaihtoehtoihin:

Uutuudet
23. November 2020

Hovercubes VH ja VHF

Työpisteiden sähkönsyöttö on usein tuotantotiloissa ja korjaamoissa ongelmallista. Tarvittavat energianlähteet kuten voimavirta ja paineilma johdetaan keskitetyistä syöttöpisteistä yksittäisiin työpisteisiin ja ne pitää useimmiten paikan päällä niputtaa uudelleen.
Syöttöjohtoja ei aina huomata varoa ja näin ne aiheuttavat työpaikalla tapaturmavaaran. Huolimattomasti vedetyt paineilmaletkut ja jatkokaapelit eivät ainoastaan aiheuta kompastumisvaaraa vaan ne estävät myös kuljetuksia ja aiheuttavat näin lisävaaroja erityisesti silloin, kun esteetön liikkuminen työpaikalla on tärkeää.

OBO Bettermann tarjoaa ratkaisun näihin ongelmiin: Tilaa säästävien VH ja VHF HoverCubes pistorasiapaneelien avulla päästään nykyaikaisella tavalla eroon häiritsevistä jatkokaapeleista ja jatkoletkuista. Pienet kuutionmuotoiset pistorasiapaneelit voidaan ripustaa ketjulla katosta ja sijoittaa vapaasti. Ne edistävät turvallista ja tehokasta työskentelyä jokaisessa työpisteessä.

Vankka ja käytössä koeteltu
Energiakuutioiden kotelo on valmistettu iskunkestävästä polyamidista ja niissä on tilaa neljästä kahdeksalle asennuskalusteelle. Tällä tavoin HoverCubes pistorasiapaneelien avulla liitännät saadaan suoraan ja turvallisesti työpisteiden käyttöön. Ne ripustetaan valinnaisesti kiinteästi ketjulla ja jousella tai ergonomisesti säätimen avulla.

HoverCube VH
Pistorasiapaneelia VH voidaan käyttää tavallisissa työympäristöissä kuten esimerkiksi tuotanto- ja asennusalueilla ja autojen huoltokorjaamoissa. Vapaasti kalustettavien pistorasiapaneelien (HoverCubes tyyppi VH4 neljälle ja tyyppi VH8 kahdeksalle asennuskalusteelle) lisäksi on eri käyttötarkoituksiin saatavilla myös esikytkettyjä vakiomallisia pistorasiapaneeleita paineilmaliitännällä ja ilman sitä. Kotelossa olevat pistorasiat on jo esikytketty ja testattu. Johdot voidaan liittää nopeasti ja helposti ruuviliittimillä.

HoverCube VHF
Aloilla kuten leipomoissa, suurkeittiöissä, teurastamoissa ja laboratorioissa energiansyötölle asetetaan aivan erityisiä vaatimuksia, jotka on otettava huomioon. HoverCube VHF8 on erityisesti suunniteltu käytettäväksi kosteissa ja märissä tiloissa. Kotelovarusteiden ja tarjolla olevien asennuskalusteiden kotelointiluokka on käyttämättömässä tilassa IP44 (roiskevesisuojattu). Asentamalla enintään nelinapaisia suojalaitteita voidaan työpisteet varmistaa hajautetusti. Tyhjiin HoverCubes VHF pistorasiapaneeleihin voidaan asentaa kahdeksan asennuskalustetta. Tyhjät kotelot ovat saatavilla paineilmaliitännällä ja ilman sitä.

Tutustu HoverCubeen myös videon avulla: