close

Olet mahdollisesti väärällä OBO-Bettermannin Internet-sivustolla. Voit siirtyä seuraaviin maavaihtoehtoihin:

OBO Construct

Suunnitteluohjelma kaapelihyllytarvikkeille

Täysin uudenlainen työkalu ammattikäyttäjille. Uusi AutoCAD-Plug-In on käytettävissä eri kielillä ja se tarjoaa monia etuja:

• helppo asentaa
  • osaluettelo lisämateriaaleilla
  • tarjouspyyntötekstit voidaan siirtää
  • helppokäyttöinen
  • rakenneosien havainnollinen esittely
  • kaapelien täyttö integroitu

Lataus

Maksuttomalla lisäosalla AutoCAD-ohjelmaan voit helposti lisätä OBOn johtokanavien ja asennusmateriaalien 3D-malleja olemassa oleviin piirustuksiin. Luotuja rakenneosia voi käsitellä myös tietokoneilla, joihin ei ole asennettu OBO Construct KTS CAD ohjelmaa. Siten voidaan ongelmitta vaihtaa ja käsitellä piirustuksia sekä luotuja rakenneosia. Käyttäjät voivat koska tahansa tuottaa osaluettelon, johon sisältyvät kaikki käytetyt OBO-rakenneosat.

Järjestelmäedellytykset:
• AutoCAD© versio 2013 tai uudempi sekä vertikaaliset tuotteet versiosta 2016 alkaen.
• Windows 7 tai uudempi

Saatavilla versioille
AutoCAD© 2013
AutoCAD© 2014
AutoCAD© 2015
AutoCAD© 2016
AutoCAD© 2017

• Galleria - Construct CAD
  • Galleria - Construct CAD
  • Galleria - Construct CAD
  • Galleria - Construct CAD
  • Galleria - Construct CAD