Lattiarasiat täydelliseen sähkö- ja tietoverkkokaapelien asennukseen.

UDHOME-sarjan lattiarasiat tuovat sähkö-, IT- ja AV-liitännät juuri sinne, missä niitä tarvitaan. UDHOME-sarjan lattiarasiat asennetaan suoraan raakavälipohjaan ja ne liitetään joustavilla asennusputkilla, tämän helpommaksi asennustyö ei voi tulla. UDHOME lattiarasiat mukautuvat elegantin ja huomiota herättämättömän muotoilunsa ansiosta saumattomasti sisustusarkkitehtuuriin. Kun kannet ovat kiinni, näkyvissä ovat ainostaan laadukkaat kansipinnat teräksestä ja messingistä. Lujan rakenteensa ansiosta lattiarasiat kestävät hyvin päivittäisiä rasituksia asuin- ja toimistoympäristöissä.

Lattiarasioissa on paljon tilaa sähkö-, IT- ja AV-liitännöille. Lattiarasioissa tyylikäs ulkonäkö yhdistyy toiminnallisuuteen, lattiarasian mitat ovat 140 x 140 mm.

Lattiarasiat ovat erittäin monipuolisia.

Kalustuksen suhteen monipuoliset lattiarasiat voidaan varustaa aina tarpeiden mukaisesti OBOn Modul 45 -sarjan kalusteilla. Mutta myös muiden valmistajien vakiokalusteista voidaan käyttää.

Modul 45 -sarjan ilman työkaluja kiinnitettävät kanavapistorasiat sekä kanavadata- ja AV-rasiat nopeuttavat asennustöitä ja vähentävät siten kustannuksia. Yhtenäisten asennusmittojen 45 x 45 mm sekä monipuolisuuden ansiosta lattiarasioita voi asentaa mitä erilaisimpia käyttötarpeita varten, esimerkiksi HDMI-, USB- tai AV-liitännöille. UDHOME lattiarasiat tarvitsevat pienen kokonsa ansiosta paljon vähemmän tilaa lattiasta kuin muiden sähköasennusjärjestelmien lattiarasiat. Myös kaapelien ja johtojen asennus on vaivattomampaa. Ne asennetaan pintalattiaan tavallisissa asennusputkissa UDHOME lattiarasiaan asti. Säätöjalkojen avulla lattiapistorasioiden yläosat voi helposti säätää lattiapinnoitteen yläreunan tasolle. Lisäkorkeuden säätöosilla voidaan korkeutta säätää helposti myös syvemmissä valuissa.

Vesitiivis lattiarasia UDHOME2 sopii myös märkäpuhdistettavaan lattiaan.

UDHOME2 lattiarasiasta on kolme eri mallia: teräskannella, lattiapintamateriaali syvennyksellä ja johtojen ulostuloputkella. Johtojen ulostuloputkella varustetun lattiarasian suojausluokka on IP65 ja sen ansiosta se soveltuu asennettavaksi märkäpuhdistettaviin lattioihin. Johtojen ulostuloputki suojaa asennustilaa sisään tunkeutuvalta vedeltä.

Vesitiiviissä lattiarasiassa on valmiiksi kytkettynä kaksi Modul 45 -sarjan pistorasiaa ja siihen voidaan lisäksi asentaa kaksi tietoverkkoliitintä liitinlevyillä. Kahdeksan putkiaihion (M25) avulla asennusputket voidaan liittää helposti. Vesitiiviin lattiarasian yläosa voidaan säätää neljän säätöjalan avulla lattiapinnoitteen yläreunan tasolle. Paksummissa lattiarakenteissa voidaan asentaa lisäkorkeuden säätöosat, korotus on 10 - 60 mm.

UDHOME4: Vankka lattiarasia ruostumattomasta teräksestä

UDHOME4 lattiarasiat ovat erittäin monipuolisia ja ne voidaan kalustaa joustavasti neljällä asennuskalusteella, joissa on kiinnitysrengas, tai kuudella Modul 45 -asennuskalusteella sähkö-, tietoverkko- ja AV-tekniikalle. Muodoltaan kaunis lattiarasia UDHOME 4 sopii hyvin arkkitehtuuriltaan vaativiin kohteisiin. Asennuksen jälkeen näkyy vain kaunis metallireunus ja kaapelikansi jalometallista tai messinkistä. Lattiarasiat ovat saatavina messinkisinä ja teräksisinä.. Kantta voidaan korottaa neljän säätöjalan avulla jopa 30 mm valmiin lattiapinnan tasalle.

Valuun asennettava kaunis ja tehokas lattiarasia UDHOME9

UDHOME9 on UDHOME-sarjan suurin lattiarasia. Sen huomiota herättämättömään muotoiluun kätkeytyy monipuolisia käyttömahdollisuuksia. UDHOME9 lattiarasioissa on paljon tilaa sähkö- ja data- ja AV -liitännöille. UDHOME9 lattiarasiat voi kalustaa jopa kahdellatoista Modul 45 -sarjan asennuskalusteella. Nämä teräksisenä tai messinkisenä toimitettavat lattiarasiat ovat tilavuutensa lisäksi myös ulkonäöltään tyylikkäitä.

OBOn teräksiset lattiarasiat Milanon Museo della Pietássa

UDHOME-sarjan lattiarasiat arvokkaassa käyttötarkoituksessa: Milanon Museo della Pietássa ne auttavat tuomaan esille Michelangelon viimeisen mestariteoksen "Pietá Rondanininin" ja huolehtivat OBOn OKB-kanavien kanssa hienostuneesti ja joustavasti virransyötöstä. Jeesusta ja Mariaa kuvaava veistos on Michelangelon viimeinen ja samalla keskenjäänyt teos. Jotta virransyöttöliitännät saatiin lähelle veistosta, parkettilattiassa otettiin käyttöön kompaktit UDHOME lattiarasiat. Niiden lattiapinnoitteessa näkyvät osat mukautuvat hienostuneesti museoympäristöön. OKB-kanaviin yhdistettynä OBO-tuotteet pystyivät täyttämään kaikki tämän historiallisen tilan suunnittelulle ja muotoilulle asettamat vaatimukset. Tutustu tarkemmin OBO lattiarasioiden käyttöön Milanon museossa.

Asennusvideo UDHOME-sarjan lattiarasiat

Uusi lattiarasia UDHOME2

Asennusvideo UDHOME2