close

Olet mahdollisesti väärällä OBO-Bettermannin Internet-sivustolla. Voit siirtyä seuraaviin maavaihtoehtoihin:

Liitäntä-, tiivistys- ja kiinnitystarvikkeet

T-sarjan jakorasiat

Moduulirakenne. Älykäs suunnittelu. Käytännölliset yksityiskohdat. Tutustu T-sarjan monikäyttöisyyteen.

T-sarja laajenee
Laaja-alaisuus edellyttää monia erilaisia malleja - tämä pätee myös T-sarjaan. Tällä moninaisuudella voidaan vastata lähes kaikkiin asennustarpeisiin.

Työskentely esikytketyillä liittimillä

Sisäänrakennettua toiminnallisuutta
Johdonmukaisesti nopeaan ja tehokkaaseen asennukseen suunniteltuina T-sarjan uudet jakorasiat tarjoavat kouriintuntuvia etuja päivittäisessä työssä. Esimerkiksi vedonpoisto: Vedonpoisto toteutuu aihioilla jo kaapeleita sisäänvietäessä. Lisäksi esikytketyt Wieland- ja Modul 45 -liittimet vähentävät asennustyön minimiin. T-sarja soveltuu vaihtoehtojensa moninaisuudella mitä erilaisimpiin asennustehtäviin.

T-sarja suurten rasitusten alueilla

Erittäin hyvin suojattu suojausluokalla IP 66
Rakenteen käytännölliset yksityiskohdat huolehtivat siitä, että monet T-sarjan mallit on täydellisesti suojattu pölyltä ja suihkuavalta vedeltä. Pursotettu kannen tiiviste, elastiset kalvotiivisteet etyleenivinyyliasetaatista ja erilliset kulmakiinnityspisteet varmistavat, että kosteus pysyy siellä, minne se kuuluu: ulkopuolella.
T-sarja läpinäkyvällä korkealla kannella, Firebox

Toiminnan tarkastaminen
T-sarjan jakorasioissa yhdistyy korkea läpinäkyvä kansi suureen asennus- ja johdotustilaan, josta voi nähdä esimerkiksi elektronisten laitteiden toimintonäytöt.

Turvallisuutta kaapeliliitäntöihin Fireboxilla
OBO FireBoxin korkeita lämpötiloja kestävät keraamiset kytkentäliittimet ja mukana toimitetut betoniruuvit muodostavat yhdessä paloteknisesti testatun järjestelmän, joka on hyväksytty kiinnitettäväksi betoni-, tiili-, hiekkakivialustoihin.

T-sarjan menestymisellä on vankka perusta

T-sarjan kestävyys ja käytännöllisyys perustuu jo sen suunnitteluvaiheeseen: OBOn suunnittelijat huolehtivat korkealaatuisilla materiaaleilla, käyttötarkoitukseen sopivilla seinäpaksuuksilla ja vakaalla rakenteella siitä, että T-sarja kestää myös kaikkein rasittavimmissa olosuhteissa. Kaikki jakorasiat on valmistettu halogeenivapaasta materiaalista, polypropeenista eivätkä ne sisällä fluoria, klooria tai bromia.

Kondenssivesiaukko
Jokaisessa sivuseinässä on kondenssivesiaukon aihio, joka voidaan tarvittaessa avata.

Kohdistusmerkinnät
Jakorasioissa on merkinnät merkintälangan kohdistusta varten.

Asennuspisteet
Käytännöllisesti sijoitetut asennuspisteet lisäävät asennusmahdollisuuksia sisätiloissa.

Kansi kiinnitetty koteloon toimitettaessa
Kannen kiinnitys koteloon varmistaa, että se ei voi hävitä tai pudota - tämä on etu, josta on paljon hyötyä monissa asennustilanteissa

Kannet ruuvikiinnityksellä
Kun rasia kiinnitetään takaseinän läpi, ruuvattavat kannet peittävät aukon.

Kulmien kiinnityspisteet
Sisätilasta erotettujen kulmien kiinnityspisteiden ansiosta rasian runko ei pääse vääntymään. Hyvät
iskunkestävyysominaisuudet on selvitetty standardin DIN EN 50102 mukaisesti ja luokiteltu ulkoista mekaanista kuormitusta koskevan IK-koodin mukaisesti.

Lävistettävät aukkoaihiot
Alustasta tulevat johdot voidaan viedä sisään pohjassa olevien aukkoaihioiden läpi.

Kääntösulkimet
Kannet voi kiinnittää nopeasti ja varmasti kääntösulkimilla. Jakorasiat voi sinetöidä.

UV-säteilyn kestävyys
Kaikkien jakorasioiden materiaali on UV-säteilyn kestävää ja siten ne soveltuvat käytettäväksi ulkoalueilla.

Käyttökelpoisia joka suhteessa

Laaja, monipuolinen jakorasiasarja ammattimaiseen asennukseen
T-sarjasta löytyvät kaikkiin asennuksiin sopivat jakorasiat. Ja jokainen niistä täyttää tehtävänsä erinomaisesti – valikoimaan kuuluvat pienet pyöreät (T 25) ja keskikokoiset (T 100) sekä suuret jakorasiat (T 350). Toiminnallisesti T-sarjassa on erilaisia vaihtoehtoja: Kannet kiinnittyvät painamalla tai kääntösulkimilla, 4, 10 tai 24 aihiolla – T-sarjasta löytyvät tarvikkeet jokaiseen asennukseen.

Kaksi kannen korkeutta
Kaksi erilaista kansikorkeutta lisäävät johdotustilaa ja siten asennusmahdollisuuksia.

Aquasit-geelijatkos on ratkaisu sähköasennuksiin erittäin kosteissa ympäristöissä.
Olivatpa sitten kyseessä liitännät puutarhassa, rantateillä, pesulaitoksissa tai pumppukuopissa – Aquasitin avulla sähköasennus on tiivis ja turvallinen. Käyttö on erittäin helppoa: Aquasit voidaan pursottaa helposti ja siististi silikonipistoolilla. Läpinäkyvä, meripihkanvärinen, hiilivetyhartsipohjainen geelijatkos muuttuu kovetessaan pehmeän joustavaksi. Aquasit -massa tiivistyy itsestään ja lisäksi se on helppo poistaa.